Äänikerääjiä

01.08.2022

Haemme asiakkaalle Vantaalle suureen logistiikkakeskukseen

ÄÄNIKERÄÄJIÄ

Työtehtäviin voi kuulua mm. tilausten keräilyä, tavaran vastaanottoa ja trukkityöskentelyä. Aiempi kokemus varastoalalta ja trukin ajotaito katsotaan eduksi, sekä arvostamme reipasta asennetta, joustavuutta ja halua sitoutua töihin. Liikut trukilla varaston käytävillä kuulokkeet päässä ja poimit kyytiin tilatut tuotteet. Kuittaat tilaukset puhekomennoilla. Trukin piikeillä kulkeva lava täyttyy tuotteista, ja lopuksi lava kelmutetaan ja viedään lähettämöön.

Toivomme suomen kielen taitoa, riittävää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä kaksivuorotyössä aamu- ja iltavuorossa (klo 6-14 ja klo 14-22). Työpaikka sijaitsee Kehä III:n varrella Helsinki-Vantaan lentokentän eteläpuolella. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla ainakin syyskuun loppuun. Palkkaus määräytyy Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan (12,21- 13,97e/h).

Hae paikkaa sähköisellä hakulomakkeella, joka avautuu työilmoituksen sivulla olevasta ”Hae tähän työpaikkaan” -painikkeesta. Liitä lomakkeeseen mukaan ajan tasalla oleva CV:si.

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen
Ota yhteyttä:

Sijainti: 01530 Vantaa

Arvot kantavat