Ajoneuvosähköasentaja

15.04.2024

Etsimme asiakkaallemme Ylä-Savoon Ajoneuvosähköasentajaa

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Tässä mielenkiintoisessa työssä pääset työskentelemään isojen työkoneiden parissa. Työ sisältää mm. johdinsarjojen kytkentää, sähköjärjestelmien testausta, vianhakua, mekaanista asennusta.

Mikä on sinun työaikasi?

Työ on kaksivuorotyötä sijoittuen maanantaista perjantaihin. Viikonloppuvuorot ovat mahdollisia silloin tällöin. Työtä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Työtehtävän vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito. Sinulta löytyy sähköalan koulutus ja työkokemusta ajoneuvosähköistä tai sähköistä yleensä. Pystyt työskentelemään muuttuvissa olosuhteissa sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa etkä epäröi ottaa vastuuta.

Mitä toivomme sinulta?

Katsomme eduksesi mikäli sinulta löytyy kokemusta hydrauliikasta ja työkoneiden korjaamisesta harrastuksiesi myötä.

Palkka?

Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Miksi meille?

Etsimme kokoaikaista työntekijää huhtikuusta heinäkuun alkuun. Hyvälle työntekijälle töitä voi olla pidemmäksikin aikaa.

Pääset meillä huumorintajuiseen ja positiiviseen ammattilaisten tiimiin. Meillä kuulut koeajan jälkeen liikuntaseteli etuun ja saat käyttää työterveyspalveluitamme.

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Jätäthän hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella työstä lisää arkisin Kirsi Korkalainen / 040 131 6531 tai kirsi.korkalainen@sol.fi

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti

Arvot kantavat