Asiakaspalvelija

03.11.2021

Haemme Espoon alueelle työntekijöitä

ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN JOULUSESONGIN AJAKSI 15.11.-31.12.2021

Työtehtäviisi kuuluu ottaa saapuva tavara vastaan ja järjestää se asianmukaisesti hyllyihin odottamaan noutoa. Asiakkaan noutaessa pakettia tavara luovutetaan ja tarvittaessa otetaan vähintään kuittaus.

Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 10-20 ja työvuorot ovat pituudeltaan 5-8 tuntia. Työtä on pääsääntöisesti tarjolla n. 25h/vko.

Työ on kausiluontoinen ja alkaa perehdytyksellä 15.11. Sesonki jatkuu 31.12. asti.

Palkkaus TES mukainen (min. 13,86 €/tunti) + mahd. vuorolisät, kuten iltatyölisä klo. 18-22.00 ajalta 15 % sekä sunnuntaityökorotus 100 prosentilla korotettu palkka.

Odotamme sinulta:

– asiakaspalveluhenkisyyttä

– järjestelmällisyyttä

– reipasta asennetta

– vähintään 18 vuoden ikää

Toimipisteitä on Espoossa; Tapiolassa, Niittykummussa, Olarissa, Malminmäessä, Saunalahdessa, Leppävaarassa ja Espoon Keskuksessa. Kerrothan mihin toimipisteisiin pääset Espoon alueella liikkumaan.

Sesongin jälkeen on mahdollista jatkaa meillä esim. osa-aikaisena muissa työtehtävissä keväällä 2022. Mainitsehan haastatteluvaiheessa, mikäli olet myös jatkomahdollisuuksista kiinnostunut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostitse vastaamme kyselyihin, mutta hakemuksia emme vastaanota sitä kautta.

Arvot kantavat