Asiakaspalvelija Sesonkityöhön

08.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

ASIAKASPALVELIJOITA SESONKITYÖHÖN

Joulun vilkkaan pakettiliikenteen vuoksi pystytämme yhdessä asiakkaan kanssa pop up -tyyppisiä paketinluovutuspisteitä, joista yksi tulee Kotkaan. Työnkuva on pääasiassa pakettien luovuttamista asiakkaille ja hyllyttämistä. Pääpaino on asiakastyössä.

Työntekijöiltä toivomme täten asiakaspalvelualttiutta, ripeyttä ja reipasta asennetta. Paketit ovat pääasiassa pieniä ja keskikokoisia, mutta hyvä fyysinen kunto nostelua varten on eduksi, jos vastaan sattuu isompi paketti. Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä.

Työt alkavat ma 22.11.2021 ja jatkuvat torstaihin 23.12.2021. Työajat tarkentuvat myöhemmin, mutta arvion mukaan työtä on ma-la aamuvuorossa sekä iltavuorossa. Sunnuntaina tehdään työtä yhdessä vuorossa lyhennettyjen aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on Jakelua koskevan TESin mukaan (alk. 9,20 €/h).

Mikäli kiinnostuit kyseisestä paikasta, jätäthän hakemuksesi suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.

Arvot kantavat