Asiakaspalvelijoita pakettinoutopisteelle

08.10.2021

Etsimme Riihimäelle avattavaan pakettinoutopisteelle

ASIAKASPALVELIJOITA

Pakettinoutopisteellä työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua, pakettikuormien vastaanottamista sekä hyllyttämistä ja pakettien palauttamista. Työt alkavat viikolla 47 ja jatkuvat jouluun asti. Työpäiviä on jokaisena viikonpäivänä, joten toivomme, että pystyt työskentelemään tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työt voi sovittaa hyvin myös opintojen ohelle.

Haemme tehtävään positiivisia ja reippaita asiakaspalveluosaajia tai asiakaspalvelusta kiinnostuneita. Toivomme, että hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja palvelet asiakkaat aina positiivisella asenteella. Työtehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että olet järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Työtehtävään saa perehdytyksen, joten aiempaa kokemusta tämänkaltaisista työtehtävistä ei vaadita.

Kiinnostuitko? Hae mukaan alkavaan joulusesonkiin niin pääset turvaamaan kaikille sujuvan joulun! Lähetäthän hakemuksesi suoraan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Lisää hakemukseesi vähintään lyhyt kuvaus itsestäsi ja työkokemuksestasi tai mahdollinen CV.

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

Arvot kantavat