Astiahuoltaja tuotantokeittiölle

03.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ASTIAHUOLTAJAA keikkatyöhön.

Tässä työssä työskentelet suuressa tuotantokeittiössä Oulussa. Pääset osaksi tärkeää tuotantoketjua astiahuoltajan roolissa. Työnkuvaan kuuluu tuotannosta tulevien astioiden pesu ja pesutilan siisteydestä huolehtiminen. Tässä työssä sinulla tulisi olla hyvä kunto, sillä työ on fyysistä.

Työ on keikkatyötä, joten voit ottaa työvuoroja silloin, kun sinulle itse sopii. Työvuorot vaihtelevat kello 7-21 välillä ja tarjolla on sekä aamu- että iltavuoroja. Sinulla on mahdollisuus ottaa keikkavuoroja vastaan niin, että saat viikkotunnit täyteen. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen, mutta myös viikonlopulle on töitä tarjolla. Palkkaus on KVTES mukainen, mutta kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi.

Vaadimme työntekijältä hygieniapassin. Katsomme eduksi kokemuksen keittiötyöntekijän tehtävistä, mutta aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Odotamme sinulta reipasta ja rohkeaa asennetta sekä oma-aloitteisuutta työssäsi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita siis rohkeasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja työstä saat arkisin kello 7-15 puhelimitse +358 50 5508682 tai sähköpostitse ruut.savolainen@sol.fi.

Arvot kantavat