Autojakaja Espoo-Nummela-Kirkkonummi

26.09.2022

Etsimme Espoo-Nummela-Kirkkonummi linjalle autollista jakajaa, joka on valmis tarvittaessa työskentelemään jokaisella näistä alueista. Autoreittiin vaaditaan vähintään kahden vuoden ajokokemus. Työssä jaetaan asiakaspostia vastaanottajille. Työt alkavat postin pisteeltä, josta haetaan välineet ja jaettavat postit ja päättyy kun päivän postit ovat jaettu.

Töitä tehdään pääosin 3 arkipäivänä. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Töitä voi olla myös tarjolla tiistaille, torstaille tai lauantaille. Tuntimäärä 20+ tuntia viikossa, riippuen töiden määrästä. Toivomme mahdollisuutta työajoissa venymiseen, jotka pääosin kohdistuvat aamu-päivä rytmiin. Palkkaus Jakajien TES:in mukaan 11,85€ jos ei aikaisempaa verrattavaa kokemusta. Jos autolla jaetaan, saadaan kilometrikorvausta jakelumatkoilta.

Työssä voidaan myös käyttää Reittimestari sovellusta, jolla voi tienata jakelusta bonuksia palkkaansa.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan (jos tarvitsee). Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Toivomme työntekijältä kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kieltä.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus

https://ats.talentadore.com/apply/autojakaja-espoo-nummela-kirkkonummi/ZNNKrZ.

Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme ikävä kyllä käsittele, ellet erikseen pistä kattavaa esittelyä itsestäsi.

Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, täysiaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Uusimaa

Arvot kantavat