Autojakaja Karkkila-Lohja

23.09.2022

Etsimme Karkkila-Lohja linjalle autollista jakajaa, joka on valmis tarvittaessa työskentelemään jokaisella näistä alueista. Autoreittiin vaaditaan vähintään kahden vuoden ajokokemus. Työssä jaetaan asiakaspostia vastaanottajille. Työt alkavat postin pisteeltä, josta haetaan välineet ja jaettavat postit ja päättyy kun päivän postit ovat jaettu.

Jos haluaa pidempiä matkoja tehdä, on myös mahdollista Espoo-Kirkkonummi-Nummela-Karkkila-Lohja linja.

Töitä tehdään pääosin 3 arkipäivänä, maanantaina, keskiviikkona, perjantaina, mutta töitä voidaan mahdollisesti tarjota myös muille päiville. Tuntimäärä 20+ tuntia viikossa. Toivomme mahdollisuutta työajoissa venymiseen, jotka pääosin kohdistuvat aamu-päivä rytmiin. Palkkaus Jakajien TES:in mukaan 9,61€ jos ei aikaisempaa verrattavaa kokemusta. Jos autolla jaetaan, saadaan kilometrikorvausta jakelumatkoilta.

Työssä myös mahdollista käyttää Reittimestari-sovellusta, jonka avulla voi saada bonuksia palkkaan jakaessa.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan (jos tarvitsee). Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Toivomme työntekijältä kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kieltä.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä ilmoituksen alta löytyvä hakemus

Sähköpostiin tulleita hakemuksia emme ikävä kyllä käsittele, ellet erikseen pistä kattavaa esittelyä itsestäsi.

Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen, täysiaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Uusimaa

Arvot kantavat