Autojakaja keikkatyöhön Sallaan

15.04.2024

Haemme asiakkaallemme

AUTOJAKAJAA TUURAUKSIIN SALLAAN

Sopisiko sinulle satunnainen keikkatyö postinjaon parissa? Jaettavana on kirjeitä, paketteja, tilattuja lehtiä ja mainoksia. Työ on vakituisten jakajien lomien ja muiden poissaolojen tuurausta tarvittaessa. Sinut perehdytetään useammalle jakoreitille. Yksi reiteistä ajetaan Postin autolla. Muut reitit ajetaan omalla autolla Sallan alueella, jolloin maksamme 0,57€ kilometriltä. Omalla autolla tehtävien reittien pituudet vaihtelevat jakopäivän mukaan noin 160-300km välillä. Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin, viikonloput ja pyhät ovat aina vapaat. Työpäivät alkavat klo 10 aikaan ja töitä on keskimäärin 5-9h.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, saat kattavan perehdytyksen kyllä työhösi. Arvostammekin kokemusta enemmän asennettasi, joustavuutta ja työmotivaatiotasi. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomenkielen taitoa. Tässä työssä tarvitset B-ajokortin, oman auton ja ajokokemus katsotaan eduksi.

Työsuhteessa noudatetaan jakajien työehtosopimusta ja palkka on 11,64€/h.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Valitettavasti emme käsittele hakemuksia sähköpostitse, mutta apua hakemuksen täyttämiseen saat osoitteesta: anne.niskajarvi@sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö
Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– B-ajokortti

– Oma auto

Lisäksi eduksesi on:

– Joustavuus

– Aurinkoinen asenne

– Reipas työskentelyote

– Hyvä fyysinen kunto

Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 550 8682 Sähköposti: anne.niskajarvi@sol.fi Sijainti: Salla

Arvot kantavat