Autojakaja postinjakeluun

11.05.2023

Etsimme postinjakajia Hyvinkää/Nurmijärvi alueelle

Etsimme autollisia postinjakajia Hyvinkään sekä Nurmijärven alueelle autoreiteille. Työssä jaetaan postia autoa käyttäen, johon kirjeet lastataan ja jaetaan asiakkaille. Työhön tarvitaan 2 vuotta ajokokemusta ja ajokortti, mutta oma auto ei ole pakollinen. Ajoittain sinun tulee olla valmis myös pyörällä tehtävään jakeluun.

Työpäivät alkavat postipisteeltä, josta haetaan tarvittavat välineet sekä postit ja mainokset lajitellaan kuljetukseen. Kun tämä on tehty, lähdetään näitä jakamaan. Työpäivä päättyy, kun jaettavat on jaettu ja välineet palautetaan pisteelle.

Töitä tehdään pääosin 3 arkipäivänä, maanantaina, keskiviikkona, perjantaina. Välipäiville on myös mahdollista tehdä muilla alueilla töitä, jos haluaa. Työpäivät alkavat 7–9 välillä. ja päivien arvioitu pituus vaihtelee postin määrän ja nopeuden mukaan 4–8 tuntia. Palkkaus Jakajien TES mukaan, 9,69 €/tunti jos et omaa aikaisempaa kokemusta.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, sillä työhön perehdytetään ennen töiden alkua sekä ensimmäiset 2 viikkoa työhön opastetaan. Tämän jälkeen työskentely on itsenäistä omalla reitillä. Työt alkavat perehdytysten ja sopimuksen mukaan. Työssä toivotaan kohtuullista fyysistä kuntoa ja suomen kieltä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Täytä työilmoituksen linkistä avautuva hakulomake ja liitä siihen mukaan ajantasainen CV:si. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi

Arvot kantavat