Automaatioasentaja, Nokian Renkaat Oyj

24.03.2023

Tule työskentelemään Nokian Renkaille – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Autamme maailmaa ajamaan fiksummin. Pohjoisen perintömme innoittamana valmistamme henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketjumme on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2022 yhtiömme liikevaihto oli 1,776 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 500. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin. Lisätietoja: [www.nokianrenkaat.fi](http://www.nokianrenkaat.fi).

Etsimme nyt Nokian Renkaat Oyj:lle AUTOMAATIOASENTAJAA työskentelemään osana kunnossapidon yksikköä.

Keskeiset tehtävät:

– Tuotantokoneiden ennakkohuolto, vianhaku ja korjaus

– Tuotantokoneiden kehitys

Tehtävässä menestymisen avaintekijät:

– Sähköautomaatiopuolelle soveltuva koulutus, voit olla esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja.

– Työkokemusta vastaavista teollisuuden tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta

– Hyvät yhteistyötaidot

– Aiempaa kokemusta vianhausta

Katsomme eduksi, mikäli sinulla on tuntemusta tai kokemusta automaatiojärjestelmistä, sekä kunnossapitojärjestelmistä. Erityisesti Mitsubishi-, Siemens- tai Allen Bradley-logiikat, sekä Maximo kunnossapitojärjestelmän tunteminen on eduksi. Olethan ylpeä työstäsi ja omaat myös halua kehittyä ja oppia uutta. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta taajuusmuuttajista, servokäytöistä sekä ohjelmoinnista.

Nokian Renkaat tarjoaa sinulle:

Nokian Renkaat tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän korkealuokkaisten tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen bonusjärjestelmineen sekä muun muassa liikuntaedun. Käytössämme on modernit työvälineet ja toimintatavat sekä ison konsernin tuki. Samaan aikaan olemme ketterä ja reagointikykyinen toimija.

Oletko kiinnostunut liittymään Nokian Renkaiden inspiroivaan tiimiin?

Nokian Renkaat toteuttaa haun yhteistyössä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen järjestelmämme kautta 9.4.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi, sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitäthän mukaan myös CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtävään valitun tuleva esihenkilö, Maintenance Supervisor Jarkko Salo puh. 0504337955 sekä SOL Henkilöstöpalveluilta Milja Iivonen milja.iivonen@solf.fi, puh. 050 320 3992 ja Niina Vuoksi niina.vuoksi@sol.fi, puh. 050 411 1878.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0503203992 Sähköposti: milja.iivonen@sol.fi

Arvot kantavat