Autonasentaja Nokialle

19.06.2024

Etsimme asiakkaallemme Nokialle autonasentajaa aluksi keikkatyöhön. Tässä työssä on kuitenkin hyvä mahdollisuus jatkossa myös kokoaikaisiin tunteihin ja päästä vastuullisempaan rooliin.

Mitä tähän tehtävään kuuluu?

Tässä mielenkiintoisessa työssä pääset työskentelemään autojen ja muiden erilaisten ajoneuvojen parissa. Työ sisältää kaikenlaisia huoltotöitä korjaamolla osaamisesi mukaan. Työtehtävät sisältävät mm. henkilö- ja pakettiautojen huoltoja ja korjauksia, esimerkiksi jarru- ja alustaremontit, jakopäänhihnojen vaihdot, öljynvaihdot sekä muut huoltoihin liittyvät tehtävät.

Mikä on sinun työaikasi?

Työ on aamuvuoroa maanantaista perjantaihin sopimuksen mukaan. Viikonloppuvuorot ovat mahdollisia silloin tällöin sovitusti ja tarpeen mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii, että tykkäät työskennellä itsenäisesti sekä huumorintajuisen ja mukavan, pienen tiimin jäsenenä. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja joustava. Työtehtävän vaatimuksena on sujuva suomen kielen taito. Sinulta löytyy autoalan koulutus ja / tai työkokemusta autojen korjauksesta ja vianetsinnästä. Pystyt työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa, etkä epäröi ottaa vastuuta ja palvella myös asiakkaita.

Palkka?

Maksetaan työehtosopimuksen mukaan.

Etsimme pitkäaikaista, luotettavaa työntekijää asiakkaalle. Asiakkaalla pääset huumorintajuiseen ja rentoon pieneen työyhteisöön mukaan. SOL Henkilöstöpalveluilla työntekijälle kuuluu koeajan jälkeen Smartum liikunta- ja hierontaetu, sekä kattavat työterveyspalvelut. Hyvät mahdollisuudet päästä siirtymään asiakkaan kirjoille myöhemmin.

Miten haen kyseiseen tehtävään?

Jätäthän hakemuksen järjestelmän kautta. Mikäli kiinnostuit työstä, mutta siitä jäi vielä kysyttävää, voit tiedustella työstä lisää arkisin SOL Henkilöstöpalveluiden Niina Vuokselta, niina.vuoksi@sol.fi puh. 050 411 1878.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, osa-aikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504111878 Sähköposti: niina.vuoksi@sol.fi Sijainti: Nokia

Arvot kantavat