Avoin hakemus logistiikan työtehtäviin Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueelle

09.03.2023

Innostaako työt liikkuvissa logistiikan tehtävissä?

Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa juuri nyt! Me etsimme jatkuvasti asiakkaillemme työntekijöitä erilaisiin logistiikan tehtäviin sekä henkilöstöä taas tulevan talvi- ja kesälomien 2023 tuurauksiin.

Työtehtäviä ovat mm. postin jakamiseen ja lajitteluun liittyvät tehtävät, sekä termnaalityöt.Työn tekemisen aikataulut postin perusjakamisessa ovat n. 6:30-18:30, ja työajat voivat vaihdella eri päivien/reittien mukaan.

Postin jakamisessa edellytämme noin 2 vuoden ajokokemusta. Terminaaltyössä vastapainotrukkin ajokoemus on toki eduksi. Kaikkiin tehtäviin on kuitekin luvassa hyvä perehdytys ja työ on hyvin opittavissa, kun vain on halu oppia ja osata.

Hakemusta täyttäessäsi valitse työtehtävät, joista olet kiinnostunut sekä paikkakunta/paikkakunnat, joilla olisit halukas työskentelemään. Huomioithan, että tehtävät vaihtelevat hieman paikkakunnittain. Kerromme mielellämme lisää.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten täytäthän hakemuksesi viipymättä. Liitä mukaan CV:si, ja kerro tarkemmin toiveistasi töihin liittyen.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

– B-Kortti / M-Kortti

– väh. 2 vuoden ajokokemus

– motivoitunut

– innokas

– itsenäinen

– oma-aloitteinen

Ota yhteyttä:

Sähköposti: taina.varttila@sol.fi Sijainti: Seinäjoki

Arvot kantavat