AVOIN HAKEMUS ROVANIEMI

09.03.2023

Oletko miettinyt mikä sinusta tulee isona, mutta et oikein vielä tiedä? Tai ehkä haluat kokeilla jotain ihan muuta kuin mitä olet aikaisemmin tehnyt?

Me SOL Henkilöstöpalveluilla kiinnitämme erityisesti huomiota positiiviseen asenteeseen työtä kohtaan, joka tarkoittaa aurinkoista asiakaspalveluasennetta, luotettavuutta ja vastuullisuutta. Tämän lisäksi kiinnitämme huomiota ammatilliseen osaamiseen sekä motivaatioon hakemaasi työtä kohtaan. Täytäthän avoimen hakemuksen huolellisesti ja kerrot meille olennaiset asiat osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme hakijat haastatteluun hakemuksen perusteella.

Olitpa sitten ensimmäistä työpaikkaasi hakeva nuori, vasta ammattiisi valmistunut tai alasi rautainen ammattilainen, meillä on sinulle töitä. Kauttamme voit löytää työpaikan monilta eri aloilta sillä työmahdollisuuksien kirjomme on laaja ja meiltä löydät joustavan työpaikan, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Voit siis vaikkapa kerryttää työkokemusta välivuotenasi tai hakea urallesi uusia haasteita laajempaa kokemusta vaativista työtehtävistä.

Kerro meille itsestäsi jo tänään!

Työsuhteen tyyppi: Avoin hakemus
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405298697 Sähköposti: terhi.kahila@sol.fi Sijainti: Rovaniemi

Arvot kantavat