Avoin haku tuotantotyöhön Pirkanmaalle

29.01.2024

Etsimme eri asiakkaillemme Tuotantotyöntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin Pirkanmaalle

Työtehtäviä voi olla työkohteen mukaan seuraavia:

– Erilaisten koneiden / linjaston operointia

– Kokoonpanotyötä paineilmatyökaluja käyttäen

– Profiilien ripustamista sekä pakkaamista

– Laadunvarmistusta ja komponenttien tarkistusta

– Mainoslehtien yhteen niputtamista

Palkka riippuu työkohteesta, sillä asiakkaillamme on käytössä eri työehtosopimuksia. Näitä ovat mm. teknologiateollisuuden, kumiteollisuuden sekä media- ja painoalan työehtosopimukset.

Työajat riippuvat myös työkohteesta. Työtä tehdään kokoaikaisesti joko katkeamattomassa tai katkeavassa kolmivuorossa, 2-vuorossa tai keikkaluontoisesti erilaisissa vuoroissa. Keikkatyössä työvuoro voi olla vaihdellen esim. klo 06–14, 08–13, 14–22, 18–22, 19–01 tai 22–06.

Toivomme hakijoilta hyvää työmotivaatiota, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Eduksi on kokemus rutiininomaisesta työstä sekä aiemmasta työkokemuksesta esimerkiksi rakennustyömaalta tai tuotannon työtehtävistä. Hyvä fyysinen kunto sekä sorminäppäryys on eduksi. Työhön vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kokoaikaisesti tai keikkaluonteisesti erilaisissa ja monipuolisissa tuotannon tehtävissä Tampereella sekä lähikunnissa.

Mikäli kiinnostuit, niin avoimen hakemuksen jättäminen onnistuu klikkaamalla ’HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN’ ja täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Kerro meille millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mainitse myös, millaista aikaisempaa työkokemusta sinulla on? Lisääthän hakemukseesi myös CV:n.

Kysyttävää? Vastaan kysymyksiisi mielelläni, tavoitat minut osoitteessa emma.botha@sol.fi

Oletko sinä seuraava aurinkoinen SOLlilainen?

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, vakituinen, keikkatyö
Ota yhteyttä:

Sähköposti: emma.botha@sol.fi

Arvot kantavat