Betonielementtityöntekijä Betset-yhtiöille, Kyyjärvi

16.05.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme Betset-yhtiöille

BETONIELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ

Ontelolaatta- ja seinäelementtituotantoon Kyyjärven tehtaalle.

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa, sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen, sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Kyyjärven tehtaalla valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit.

Työtehtäviisi kuuluvat elementtituotannon monipuoliset tehtävät kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Aikaisempi kokemus betonitöistä ja rakennusalalta katsotaan hyödylliseksi, mutta ei ole pakollista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen kokeneiden tekijöiden opissa.

Työt alkavat määräaikaisena vuorkatyösuhteessa, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoille.

Palkkauksessa noudatamme rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Jätäthän hakemuksesi pian, haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa Eemeli Saastamoinen, eemeli.saastamoinen@sol.fi / 040 674 9590

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

Arvot kantavat