Betonimylläri Betset-yhtiöille Kyyjärvelle

09.05.2022

Etsimme asiakkaallemme betonimylläriä Kyyjärvelle!

Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien valmistajista, toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteissa sekä merkittävä toimija valmisbetonimarkkinoilla. Betset panostaa toiminnan kehittämiseen sekä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia mahdollisuuksia ja laadukkaita ratkaisuja. Ammattitaitoinen, motivoitunut ja sitoutunut henkilöstömme on perheyrityksemme yksi keskeinen menestystekijä.

Tehtaamme työllistävät tällä hetkellä yli 600 henkilöä Nurmijärvellä, Mikkelissä, Vierumäellä, Nummelassa, Turussa, Paraisilla, Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Betonimyllärin työ sisältää betonin valmistusprosessin ja sen eri vaiheita. Betonimyllärin- tai laborantin koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet työtehtävässä onnistumiseen. Haemme henkilöä, jolle betoni on tuttu elementti ja jolla on jo kokemusta sen käytöstä ja/tai valmistuksesta, mutta jos asenne uuden oppimiseen on vahvaa, se on jo hyvä lähtökohta ja tarvittaessa annamme tehtävään kattavan perehdytyksen.

Toivomme sinulta:

– Joustavuutta

– Reipasta työotetta ja hyvää asennetta

– Aikaisempaa kokemusta betonitöistä/valmistuksesta ja/-tai alan koulutusta

– Olet valmis tekemään vuorotyötä

Työ alkaa SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta ja voi jatkua tämän jälkeen vakituisena asiakasyrityksen palveluksessa.
Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työssä sovelletaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan, mutta toivomme sinun pystyvän aloittamaan työt mahdollisimman nopeasti. Töiden sijainnin vuoksi toivomme, että voit muuttaa Kyyjärvelle tai sen läheisyyteen.

SOL on tehnyt Betset yhtiöiden kanssa yhteistyötä jo vuosia, kauttamme on moni työllistynyt vakituiseen työsuhteeseen.

Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja arkisin Eemeli Saastamoinen, 040 674 9590 / eemeli.saastamoinen@sol.fi

Arvot kantavat