Catering-työntekijä kalatuotantoon, kesätyö

11.05.2022

Etsimme asiakkaallemme

Catering-työntekijää Helsinkiin

Työnkuvaan kuuluu mm. kalojen savustusta ja suolausta, keittojen ja muiden ruokavalmisteiden tekemistä sekä pakkausta. Sinulla tulisi olla kokemusta ruoan valmistuksen parissa tai alan koulutus. Työtehtävään ja sen eri osa-alueisiin järjestetään kattava perehdytys. Suomen kieli työssä pärjäämiseen on välttämätön.

Työ alkaisi mahdollisimman pian tai viimeistään kesäkuun alussa. Työtä on tarjolla elokuun loppuun saakka, kuitenkin mahdollisuudet myös työn jatkumiselle. Työaika 37,5 h viikossa arkisin klo 7-15.

Työpaikka sijaitsee Itä-Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toivomme sinulta:

– reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta

– kykyä työskennellä viileässä ja ajoittain hektisessä työympäristössä

– hygieniapassia (mikäli sellaista ei löydy, voidaan se hankkia kauttamme)

– vähintään 18-vuoden ikää

Kohdeyrityksessä on otettu huomioon työntekijöiden hyvinvointi. Kerran viikossa asiakas tarjoaa aamupalan sekä välillä tuotteiden maistelua. Pukuhuoneisiin on asennettu puolapuut lisäämään mahdollisuutta taukojumpalle. Työn mielekkyyden lisäämiseksi sekä kuormittavuuden vähentämiseksi työpisteitä vaihdellaan. Lisäksi pisteillä on otettu huomioon ergonomiaa parantavia tekijöitä. Kohdeyrityksen tehtaanmyymälän alennukset ovat käytössäsi ja olet osa työyhteisöä, joten olet tervetullut myös osaksi erilaista virkistäytymistä.

Palkka maksetaan Kaupan TESin mukaisesti. Lisäksi työstä maksetaan viileän tilan olosuhdelisät. Kilpailukykyisen palkan lisäksi henkilöstöetuina ovat smartum- liikuntaetu, lakisääteistä laajempi työterveyshuolto.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätiedot: marjukka.loukko@sol.fi

Arvot kantavat