Henkilöstöneuvottelija Lahteen

14.01.2022

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on monipuolinen ja palveleva henkilöstöalan kumppani. Tarjoamme henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja alihankintapalveluja 17 toimiston voimin Helsingistä Rovaniemelle.

Lahden toimipisteessämme vastaamme Kanta- ja Päijät-Hämeen asiakkuuksista, ja toimimme pääosin logistiikan, rakentamisen, sekä teollisuuden toimialoilla. Työssämme keskitymme asiakkaittemme onnellisuuteen, ja rekrytointimme kohdistuvat pääosin päätoimialojemme osaajiin, sekä yleisesti työasioiden- sekä työsuhdeasioiden ylläpitoon.

Haemme nyt Lahden toimistollemme äitiysloman sijaisuuteen

H E N K I L Ö S T Ö N E U V O T T E L I J A A

joka haluaa sitoutua meille tärkeisiin yhteisiin arvoihimme:

– aurinkoisen tyytyväinen asiakas

– iloinen työn tekeminen

– luotettavuus

– arkiluovuus

– yrittäjyys

Työn tekeminen meillä tarkoittaa käytännössä:

– rekrytointia

– omien nimettyjen asiakkuuksien hoitamista myynnillisellä otteella

– palveluosaajiemme päivittäisten työsuhdeasioiden hoitamista ja työssä tukemista

– tiimityötä muiden kanssa

– mahdollisuutta tehdä työtä itsenäisesti omaan tahtiin

– markkinointitehtäviä

Tehtävässä menestymisen kannalta on eduksi hyvät sosiaaliset ja tiimityötaidot, organisointi- ja paineensietokyky, tietotekninen osaaminen, aikaisempi kokemus rekrytoinneista sekä riittävä englanninkielentaito.

Vastapainoksi tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, kannustavan ja jokaisen työpanosta arvostavan työilmapiirin, sekä kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa perheyrityksessä.

Lähetä siis hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1. 2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kyseessä on äitiysloman sijaisuus, toivottu aloitus maaliskuun alussa ja työsuhteen arvioitu kesto vähintään vuoden ajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kalle Puolakka p. 040 681 0524, kalle.puolakka@sol.fi

Arvot kantavat