Henkilöstöneuvottelija Seinäjoelle

20.11.2021

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on monipuolinen ja palveleva henkilöstöalan kumppani. Tarjoamme henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja alihankintapalveluja 17 toimiston voimin Helsingistä Rovaniemelle.

Seinäjoen toimipisteessämme vastaamme Etelä- ja Keski-Pohjanmaan, sekä Pohjanmaan asiakkuuksista, ja toimimme pääosin logistiikan, rakentamisen, sekä teollisuuden toimialoilla. Työssämme keskitymme asiakkaittemme onnellisuuteen, ja rekrytointimme kohdistuvat pääosin päätoimialojemme osaajiin, sekä yleisesti työasioiden- sekä työsuhdeasioiden ylläpitoon.

Haemme nyt Seinäjoen toimistollemme työkaveriksemme

H E N K I L Ö S T Ö N E U V O T T E L I J A A

joka haluaa sitoutua meille tärkeisiin yhteisiin arvoihimme:

– aurinkoisen tyytyväinen asiakas

– oman työn iloinen johtaminen

– luotettavuus

– arkiluovuus

– yrittäjyys

– vapaus ja vastuu

– positiivinen ihmiskäsitys

– palveleva johtaminen

Johtamisfilosofiamme perustuu positiiviseen, aurinkoiseen ihmiskäsitykseen, jonka mukaan jokainen meistä haluaa kehittää itseään ja työtään, ja olla siinä hyvä. Henkilöstön kehittäminen, tavoitteiden asettaminen ja palkitseminen, on suunniteltu näiden periaatteiden mukaisesti. Avaintekijöitä ovat vastuun ja päätöksenteon antaminen, turhan byrokratian välttäminen, johtaminen tavoitteiden avulla, avainalueiden seuranta, sekä luovuuteen ja positiivisuuteen kannustaminen. Uskomme, että ihminen on onnellisimmillaan, kun on onnistunut ja pystynyt sellaiseen, mihin ei olisi itse uskonut pystyvänsä.

Työn tekeminen meillä tarkoittaa käytännössä:

– rekrytointia

– omien nimettyjen asiakkuuksien hoitamista myynnillisellä otteella

– palveluosaajiemme päivittäisten työsuhdeasioiden hoitamista ja työssä tukemista

– tiimityötä muiden kanssa

– mahdollisuutta tehdä työtä itsenäisesti omaan tahtiin

– markkinointitehtäviä

Tehtävässä menestymisen kannalta on eduksi hyvät sosiaaliset ja tiimityötaidot, organisointi- ja paineensietokyky, tietotekninen osaaminen, aikaisempi kokemus rekrytoinneista, sekä riittävä englanninkielentaito. Muu kielitaito toki myös.

Vastapainoksi tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, kannustavan ja jokaisen työpanosta arvostavan työilmapiirin, sekä kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa perheyrityksessä.

Lähetä siis hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.12. 2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Taina Varttila p. 040 197 4231, taina.varttila(at)sol.fi

:

Arvot kantavat