Hissiasentaja Pirkanmaalle

19.06.2024

Haemme asiakkaallemme Suomen Hissiurakointi Oy:lle hissi- sekä liukuporrasasentajia

Suomen Hissiurakoinnin synty juontaa juurensa vuoteen 1981, jolloin yrityksen nimi oli Helsingin Hissiteknikot Kommandiittiyhtiö. Yritys on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 henkilön työllistäväksi merkittäväksi hissialan toimijaksi, jolla on toimintaa koko Suomen alueella ja toimipisteitä jo kahdeksassa eri kaupungissa. Suomen Hissiurakointi Oy:n vahvuuksia ovat yhä edelleen alkuvuosina syntyneet arvot: riippumattomuus, asiakkaan aito arvostaminen, asiantuntijuus ja pitkäjänteisyys.

Suomen Hissiurakointi Oy on kokenut merkittävää kasvua ja muutoksia viime vuosina ja etsimme asennustiimin kokeneita hissi- sekä liukuporrasasentajia. Työnhakijalta toivomme aiempaa kokemusta alalta. Olet asiakaspalveluhenkinen, teknisesti suuntautunut, nautit itsenäisestä ja liikkuvasta työstä sekä tuot positiivisen asenteesi mukanasi. Lisäksi työn kannalta on oleellista, että sinulla on B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle:

– Kilpailukykyisen sopimuspalkan

– Työajan lyhennysvapaat (pekkaset)

– Laajan työterveyshuollon Pihlajalinnassa

– Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

– Liikunta-, hieronta ja kulttuuriedut (Smartum)

– Työsuhdepyöräedun

– Erilaisia tapahtumia useamman kerran vuodessa

– Vakavaraisen ja kasvua tekevän työnantajan

– Kannustavan työilmapiirin, mm. mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja edetä urallasi

– Työyhteisön, jossa yksilöt huomioidaan

Huom! Koeajasta voidaan neuvotella! SOL Henkilöstöpalvelut toimii tässä haussa Suomen Hissiurakoinnin kumppanina, työllistyt kuitenkin suoraan asiakkaan kirjoille.

Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta ja kiinnostusta tehtävää kohtaan, voit olla suoraan myös yhteydessä tai jättää hakemuksen järjestelmämme kautta. Tästä mahdollisuudesta kertoo mieluusti lisää arkisin klo 8.- 16.00 Niina Vuoksi, puh. 050 411 1878, niina.vuoksi@sol.fi. Yhteydenotto ei vielä sido sinua mihinkään.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504111878 Sähköposti: niina.vuoksi@sol.fi Sijainti: Tampere

Arvot kantavat