HR-assistentti hallintotiimiin

19.01.2023

Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus hakee HR-assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävään valittava henkilö toimii avustavassa roolissa organisaation henkilöstöhallinnon prosesseissa.

Haemme organisointitaitoista, huolellista ja tiimityökykyistä henkilöä Hybridikeskuksen hallintotiimiin. Teet yhteistyötä paitsi hallintotiimin myös Hybridikeskuksen koko henkilöstön kanssa.

Työtehtävät:

Assistentti toimii avustavassa roolissa henkilöstöhallinnon tehtävissä, ja vastaa osin myös itsenäisesti erilaista henkilöstöprosesseista, kuten palkka- ja vuosilomatietojen valmistelusta ja ylläpidosta sekä yhteydenpidosta ulkoistettuun palkanlaskentaan, työsopimusten valmistelusta, työntekijöiden aloitus-, perehdytys- ja lähtöprosessien koordinoinnista, sekä työajanseurantajärjestelmän pääkäytöstä ja ohjeistuksesta.

Lisäksi HR-assistentti osallistuu ulkomaalaisten työntekijöiden Suomeen muuttamiseen liittyvien asioiden neuvonnan ja ohjeistuksen kehittämiseen, josta kokonaisuudessa vastaat myöhemmin itsenäisesti, sekä henkilöstön koulutuksen kehittämisestä. Rooliin kuuluu myös yleishallinnollisia tehtäviä ja tarvittaessa johdon assistentin sijaistamista.

Toivomme hakijalta:

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta henkilöstöhallinnon prosesseista sekä sujuvaa englanninkielentaitoa. Lisäksi edellytetään, vahvoja tiimityöskentelytaitoja, positiivista asiakaspalveluasennetta, kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Aiempi työkokemus kansainvälisessä työympäristössä ja/tai kokemus maahanmuuttoasioista katsotaan eduksi.

Työsuhteen pituus ja aloitusaika: Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteen aloitusajankohta on tammikuu 2023.

Koeaika: 6 kk. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valitun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Työajat: Arkipäivisin, liukuva työaika.

Palkkaus: Tehtävän palkkaus on 2500-2800 euroa tehtävään valittavan osaamisesta ja kokemuksesta riippuen.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Hybrid CoE:n kanssa, kaikki lisätiedot tehtävästä antaa heidi.ignatius@sol.fi, 0401393609

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0401393609 Sähköposti: heidi.ignatius@sol.fi Sijainti: Unioninkatu 20-22

Arvot kantavat