HR-harjoittelija kesäksi Ouluun

13.05.2022

Moikka sinä tulevaisuuden HR-alan tähti!

Etsitkö harjoittelupaikkaa rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan maailmasta? Haluaisitko päästä harjoittelussasi kokeilemaan rekrytointiprosessien läpiviemistä ja työntekijöiden työsuhteisiin liittyvien asioiden hoitamista?

Etsimme kesäkaudelle HR-HARJOITTELIJAA Oulun toimistolle. Keitä me oikein ollaan? SOL Henkilöstöpalvelut on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on keskittynyt teollisuuden, logistiikan ja rakentamisen toimialojen henkilöstövuokraukseen. Meillä olisi mahdollisuus tarjota harjoittelupaikka alasta kiinnostuneelle opiskelijalle. Harjoittelu sopii erinomaisesti esimerkiksi tradenomiopintoihin. Harjoittelun aloitus on soviteltavissa touko-kesäkuulle. Tiimimme koostuu kuudesta oululaisesta ja yhdestä rovaniemeläisestä, eli olemme yrityksemme pohojosen porukka!

Meidän tiimissämme saat vastuuta ja pääset harjoittelemaan kaikkia rekrytointiprosessin vaiheita aina hakemusten läpikäynnistä haastatteluihin ja esittelyiden tekoon. Meillä pääset myös oppimaan asiakassuhteiden hallintaa, vuokratyöntekijöiden työsuhteiden hallintaa sekä HR-järjestelmiä. Pääset siis tekemään harjoittelussa ihan oikeita töitä ja oppimaan henkilöstöpalvelualan saloja – kahvinkeittoa varten toimistollamme on pränikkä Pauligin kahvikone Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-16 Oulun toimistollamme. Joustamme kuitenkin tarvittaessa, jos olet ehtinyt sopia jo lomareissuja kesäksi tai tarvitset etäpäiviä.

Harjoittelu henkilöstöpalvelualalla vaatii asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja tietysti kiinnostusta alan tehtäviin Toimistomme sijaitsee Limingantullissa. Mikäli kysyttävää herää, niin saa soittaa! Odotamme hakemusta juuri sinulta!

Koko aurinkoisen ja ammattitaitoisen tiimimme puolesta,

Jenna

Jenna Jaurakkajärvi / 0406625291 / jenna.jaurakkajarvi@sol.fi

Arvot kantavat