Huoltoasentaja

23.09.2021

Haluatko päästä työskentelemään kasvavalla tulevaisuuden alalla? Kiinnostaako työ, jossa pääset matkustelemaan? Hae HUOLTOASENTAJAKSI! Tähän työhön et tarvitse koulutusta tai kokemusta, vaan reipas asenne kiilaa etusijalle.

Tässä työssä huollat ja korjaat tuulivoimaloita. Tavanomainen työpäiväsi sisältää matkustuksen tuulivoimapuistoon, tavaroiden kantamisen turbiineille ja huoltoon ja korjaukseen liittyvät työtehtävät etenkin hissien ja nostureiden parissa. Työpäivät tai työreissut alkavat Oulusta. Työtä tehdään aina työparin kanssa ja kohteeseen matkustetaan aina työpaikan autolla. Työ on reissupainotteista ja työ vaatii usein yöpymistä työkohteen paikkakunnalla. Majoittuminen tapahtuu aina siistissä kohteessa (hotelli/mökki) ja yöt saat viettää yksin omassa huoneessa. Työaika on aina vähintään 37,5 tuntia viikossa, mutta monesti reissupainotteinen tuo lisää tunteja työviikkoon. Pitkinä ja matkustuspainotteisina päivinä työntekijä on oikeutettu päivärahaan.

Et tarvitse koulutusta tai kokemusta etukäteen, vaan saat työhön kattavan perehdytyksen ja käyt kaikki tarvittavat koulutukset. Odotamme hakijalta ennen kaikkea työteliästä ja reipasta asennetta. Katsomme eduksi sähköalan koulutuksen ja työkokemuksen tuulivoima-alalta. Toivomme, että sinulla ei ole peukalo keskellä kämmentä. Työ vaatii B-ajokortin ja työturvakortin.

Kuukausipalkka on neuvoteltavissa koulutuksesi ja työtaustastasi perusteella. Tässä työssä sinulla on hyvät mahdollisuudet korottaa palkkaasi ja edetä urallasi vaativampiin tehtäviin. Ensisijaisena tavoitteena on, että työllistyt vakituisesti asiakasyrityksen kirjoille.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja saat arkisin kello 9-15 puhelimitse 0405302679 / sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi.

Arvot kantavat