Hyllyttäjä Turkuun

24.05.2023

HYLLYTTÄJÄ TURKUUN

Hei sinä, joka etsit osa-aikaista kesätyötä! Etsimme asiakkaallemme hyllyttäjää kesäkaudeksi Turun alueelle. Työn menestykselliseen suorittamiseen tarvitaan asennetta työntekoa kohtaan, riittävää fyysistä kuntoa, sorminäppäryyttä, suomenkielen taitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työpäivät ovat Turussa, mutta työn aloituspaikka aamuisin saattaa vaihdella usein, jonka vuoksi oma auto työmatkoihin helpottaa kulkemista.

Työpäiviä on viikossa 2-3 (to ja pe, mahdollisesti ma) päivävuorossa n. kahdeksan tuntia/päivä, joten illat ja viikonloput ovat vapaat. Työ alkaa välittömästi sopivan henkilön löytyessä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti. Mainitse onko käytössäsi auto. Aikaisempaa kokemusta hyllytystöistä ei tarvita, sillä töihin perehdytetään. Kerro hakemuksessasi myös milloin pystyt aloittamaan ja mihin asti jatkamaan.

Palkkaus on Avainta ry:n työehtosopimuksen mukainen. Jätä hakemuksesi oheisen linkin ja siitä avautuvan lomakkeen kautta järjestelmäämme. Muista liittää mukaan myös CV:si. Työt alkavat välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mervi Santavuori, mervi.santavuori@sol.fi

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504369866 Sähköposti: mervi.santavuori@sol.fi Sijainti: Turku

Arvot kantavat