Jakeluauton kuljettaja Jyväskylään

26.07.2022

Me täällä SOL- ja Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylään Jakeluauton Kuljettajia.

Työssäsi tulet toimimaan elintarvikkeiden kylmälogistiikan tehtävissä. Asiakkaamme terminaali sijaitsee Jyväskylässä ja jakelualue on Jyväskylä sekä lähialueet Keski-Suomessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista logistiikan tehtävistä jakelussa ja / tai soveltuvaa koulutusta tehtävään ammattipätevyyksineen.

Voit olla oman alasi osaaja tai alalle haluava ja haluat kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Huomioimme kaikki hakijat tehtävään varmasti.

Tehtävään valittavalta toivomme reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä itsenäistä ja ripeää otetta työhön. Työ alkaa pääsääntöisesti klo 24 jälkeen ja vuoro kestää aamupäivään. Työaika on 80 h / 2 vko.

Työssä tarvitset voimassa olevaa ammattipätevyyttä kuljettajan tehtäviin, C-kortti.

Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa henkilövuokrauksen kautta. Tehtävässä on mahdollista siirtyä asiakkaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkkaus on AKT tes mukainen.

KIINNOSTUITKO? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti ja kerro samalla itsestäsi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työtä on kahdelle jakeluautokuskille, joten ole rohkea ja laita hakemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa jyvaskyla@nordic.fi

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – SOL Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Perheyrityksenä uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. SOL Henkilöstöpalvelut ja Nordic Henkilöstöpalvelut ovat osa SOL konsernia.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: eetu.koskinen@sol.fi

Arvot kantavat