Joulujakaja Malmi/Puistola

01.12.2022

Haemme joulusesonkiin pyöräjakajia malmille sekä ja tapulikaupungin alueille. Työssä tehdään pääosin jakelutyötä joko Malmin tai Puistolan alueilla mutta voi olla myös esilajittelua tai muita työkuvia työssä. Puistolassa on myös tarjolla reitti skootterikortilliselle jakajalle. Jakelun työssä aloitetaan Postin pisteeltä, josta haetaan välineet/kulkuväline sekä jaettavat postit. Postit lastataan kulkuvälineeseen ja sitten lähdetään omaa reittiä jakamaan. Työpäivä päättyy kun oma reitti on jaettu ja välineet palautettu.

Palkka: Jakajien TES:in mukaan 11,85€/tunti.

Tunteja: Kokopäiväistä työssä, tunteja päivässä n. 7:39h/päivä. Harjoittelua tehdään 3 arkipäivänä viikossa. Työt Malmilla alkavat 11:00 ja Tapulikaupungissa 11:30.

Kesto: Harjoittelu alkaisi 28.11.2022 ja itsenäiset työt olisivat viikot 50-51. Viikoilla 50-51 tehtäisiin töitä jokaisena arkipäivänä. Skootterireitin harjoittelu alkaisi 7.11.2022.

Sijainti: Malmin alue, Helsinki, 00700 tai Puistolan alue, Helsinki, 00750.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään. Viikon 51 jälkeen voi olla mahdollista jatkaa pooleissa. Työssä pärjää suomeksi tai englanniksi.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus ”Hae tähän paikkaan”. Olisimme yhteydessä sähköpostitse mahdollisesta haastattelusta, ellet erikseen pyydä suoraan viestintää puhelimitse. Muista siis mahdollisesti tarkistaa sähköpostisi ja roskapostisi.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Malmi

Arvot kantavat