Joulujakaja Vallila

28.11.2022

Haemme joulusesonkiin pyöräjakajia tai kärryjakajia Vallilaan Työssä tehdään pääosin jakelutyötä joko Malmin tai Puistolan alueilla mutta voi olla myös esilajittelua tai muita työkuvia työssä. Puistolassa on myös tarjolla reitti skootterikortilliselle jakajalle. Jakelun työssä aloitetaan Postin pisteeltä, josta haetaan välineet/kulkuväline sekä jaettavat postit. Postit lastataan kulkuvälineeseen ja sitten lähdetään omaa reittiä jakamaan. Työpäivä päättyy kun oma reitti on jaettu ja välineet palautettu.

Palkka: 11,85€/tunti + mahdolliset reittimestari-sovellus lisät. Jakajien TES.

Tunteja: Kokopäiväistä työssä, tunteja päivässä n. 7:39h/päivä. Harjoittelua tehdään 3-5 arkipäivänä viikossa. Työpäivät viikolla 50-51, n. 10:30-18:09. Pientä eroa työajoissa voi olla työn luoteen takia, jossa työaika määrittyy sen mukaan, kuinka tehokkaasti jaat oman reittisi.

Kesto: Harjoittelu viikolla 50 (tai mahdollisesti sovittaessa aikaisemmin ja itsenäiset työt viikolla 51. Viikolla 51 tehtäisiin itsenäisesti töitä jokaisena arkipäivänä.

Sijainti: Vallilan piste, 00530. Päivittäin työt alkavat pisteeltä.

Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään. Viikon 51 jälkeen voi työssä jatkaa, mutta voidaan kysyä mahdollisuutta myös muille Helsingin alueilla työskentelemiseen työmäärän takaamiseksi sesongin jälkeen ja työajat voivat muuttua alueen mukaan. Työssä pärjää sujuvalla suomen tai englannin kielellä. Hyvä fyysinen kunto on myös työssä hyväksi.

Jos olet kiinnostunut työstä, täytä alta löytyvä hakemus ”Hae tähän paikkaan”. Olisimme yhteydessä sähköpostitse mahdollisesta haastattelusta, ellet erikseen pyydä suoraan viestintää puhelimitse. Muista siis mahdollisesti tarkistaa sähköpostisi ja roskapostisi.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen/Toistaiseksi voimassa oleva
Ota yhteyttä:

Sähköposti: jens-erik.thomssen@sol.fi Sijainti: Vallila

Arvot kantavat