Joulusesonkiin keittiötyöntekijöitä Juvalle (elintarviketeollisuus)

10.09.2021

Haemme asiakkaallemme Juvalle

JOULUSESONKIIN ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ KEITTIÖÖN

Ruokaa valmistetaan tarkkojen reseptien mukaan, perinteiseen ruuanlaittoon uskoen, kunnioittaen raaka-aineita ja ruokailijoita – kotona tehdyn makuista ja näköistä. Asiakkaamme on erikoistunut myös luomuruokaan. Joulusesongissa valmistetaan normaalien kaupan tuotteiden, palvelutiskien ja jaettavien ruoka-annosten lisäksi tietysti painotetusti jouluherkkuja.

Työtä tehtään

– lämpimän keittiön puolella, missä valmistetaan kotiruokaa tilauskeittiöiden ja palvelutiskien tarpeisiin

– kylmäkeittiössä, missä valmistetaan eväs- ja salaattiannoksia (lämpötila on + 6 astetta)

Suurin tarve sesonkitekijöille on parille viikolle ennen joulua, jossa onkin ollut paljon mm. opiskelijoita. Muutama sesonkityöntekijä aloittaa jo marraskuussa. Sesonki päättyy jouluaattoon, mutta joitakin vuoroja on myös joulun ja uudenvuoden välisinä arkipäivinä. Joulusesongissa tehdään töitä kolmessa vuorossa ja vuorot sovitaan erikseen.

Alan koulutus tai vastaavasta työstä kertynyt kokemus katsotaan eduksi ja otetaan palkkauksessa huomioon – meille tärkeintä on hyvä asenne, työn oppii myös tekemällä! Sovellettava TES on elintarvikealan työehtosopimus.

Keittiöllä on hyvä meininki, haluaisitko sinä olla osa sitä?

Laita hakemus tai kysy lisätietoja: Janika Pasanen p. 0401425776 tai Katri Lyytikäinen p. 0406517913

Arvot kantavat