Kalusteasentaja vakituiseen työsuhteeseen

08.11.2022

Carrus Delta Oy on Liedossa sijaitseva Volvolle linja-autojen koreja kehittävä ja valmistava yritys. Yhtiö on myös merkittävä varsinaissuomalainen työnantaja.

Carrus Delta toimii yhteistyössä Volvo Bussar Ab:n kanssa. Volvon kattava verkosto vastaa linja-autojen myynnistä ja jälkimarkkinoinnista.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Liedon tehtaalle KALUSTEASENTAJAA!

Työtehtäviisi kuuluu linja-auton vaneri- sekä puukalusteiden monipuoliset ja vaihtelevat asennustehtävät. Voit olla uraasi aloitteleva vastavalmistunut tuore osaaja tai jo enemmän alalta kokemusta kerryttänyt tekijä. Eduksesi katsotaan puuseppätausta sekä asennus- ja kokoonpanokokemus. Etsimämme henkilöt ovat toimeen tarttuvia, tarkkoja ja omaavat reippaan työskentelyasenteen.

Mitä edellytämme sinulta?

– Aikaisempaa puutyökokemusta/alan koulutusta

– Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan

– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Mitä tarjoamme?

– Näköalapaikan tunnetussa, vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä

– Mukavan ja ammattitaitoisen työympäristön

– Kilpailukykyisen palkkauksen

– Hyvän perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Carrus Delta Oy:n kanssa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen, essi.pitkänen@sol.fi, p. 050 475 2050.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504752050 Sähköposti: essi.pitkanen@sol.fi Sijainti: Lieto

Arvot kantavat