Kalusteasentaja

05.08.2022

Carrus Delta Oy:n tarina alkoi vuonna 1935, jolloin joukko liikennöitsijöitä yhdessä korirakennuksen osaajan kanssa päättivät aloittaa oman linja-autokorituotannon. Carrus Delta Oy on Liedossa sijaitseva linjaliikenne- ja turistibussien korivalmistaja. Tänä päivänä Carrus Delta Oy on Pohjoismaiden johtava linjaliikenne- ja turistibussien korivalmistaja. He toimivat yhteistyössä Volvo Bussar Ab:n kanssa. Volvon kattava verkosto vastaa linja-autojen myynnistä ja jälkimarkkinoinnista.

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Liedon tehtaalle KALUSTEASENTAJAA!

Työtehtäviisi kuuluu linja-auton vaneri- sekä puukalusteiden monipuoliset ja vaihtelevat asennustehtävät. Voit olla uraasi aloitteleva vastavalmistunut tuore osaaja tai jo enemmän alalta kokemusta kerryttänyt tekijä. Eduksesi katsotaan puuseppätausta sekä asennus- ja kokoonpanokokemus. Etsimämme henkilöt ovat toimeen tarttuvia, tarkkoja ja omaavat reippaan työskentelyasenteen.

Mitä edellytämme sinulta?

– Aikaisempaa puutyökokemusta/alan koulutusta

– Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan

– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Mitä tarjoamme?

– Näköalapaikan tunnetussa, vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä

– Mukavan ja ammattitaitoisen työympäristön

– Kilpailukykyisen palkkauksen

– Hyvän perehdytyksen tehtävään.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Carrus Delta Oy:n kanssa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Pauliina Salonen p. 050 478 6066, pauliina.salonen@sol.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: Pasilankatu 2, Helsinki

Arvot kantavat