Keittiöapulaisia Lahden alueelle

04.05.2022

Etsimme asiakkaallemme Lahden alueelle

KEITTIÖAPULAISIA/ASTIAHUOLTAJIA keikkatyöhön

Työtehtäviisi kuuluu suurtalouskeittiön avustavat tehtävät kuten salaattien valmistus, ruuan esille laittoa sekä astiahuoltoa ja muita keittiön puhtaanapidon tehtäviä. Mahdollisia työpäiviä on jokaisena viikonpäivänä (ma-su) asiakkaan tarpeen mukaan. Työvuorot sijoittuvat yleisesti klo: 7-18 välille. Toimipisteitä sijaitsee Lahden alueella useampia, joten mahdollisuus liikkua eri paikkojen välillä katsotaan eduksesi.

Toivomme hakijoilta reipasta ja omatoimista työskentelyotetta. Arvostamme myös sitä, että olet tiimipelaaja ja sinulla on halu oppia uutta. Aiempi työkokemus alan töistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksesi. Vaatimuksena hygieniapassi.

Työtehtävässä on käytettävissä marava tes. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan keikkaluonteisesti ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit niin hae mukaan aurinkoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi ohessa olevan hakulinkin kautta! Lisääthän hakemukseesi vähintään lyhyen kuvauksen itsestäsi ja työkokemuksestasi tai CV:n.

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: sara.luoma@sol.fi

Arvot kantavat