KERÄÄJIÄ VARASTOLLE VANTAALLE

20.05.2022

ETSIMME VANTAALLE

VARASTOTYÖNTEKIÖITÄ KERÄILYTEHTÄVIIN

Tarjoamamme työ tässä varastossa on työsuhteen alussa pääasiassa tavaroiden keräilyä. Katsomme eduksesi, jos sinulla on vähäänkään kokemusta varastolta, mutta tehtävässä järjestetään erittäin kattava perehdytys, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä. Etsimämme henkilö on sitoutunut, luotettava ja halukas oppimaan logistiikan työtehtävistä. Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä työssä pärjäämiseksi.

Työaika ja työsuhde: Työllistyt suoraan asiakkaan omille kirjoille. Työsuhde alkaisi huhti-toukokuun aikana ja työtä on tarjolla elo-syyskuun loppuun. Työsuhde on määräaikainen (37,5 viikkotuntia) ja mahdollisuudet jatkolle ovat hyvät. Työtä on tarjolla kahdessa vuorossa.

Palkkaus: Kaupan TES mukainen (12,21-13,97 kokemuksen mukaan) + kannustinpalkkiot (oman suoriutumisesi mukaan. Yleinen vaihteluväli euromääräisesti ollut 200-1000 € kannustipalkkiota/kuukausi, normaalin palkan ja lisien päälle)

Odotamme sinulta:

– Huolellista ja ripeää työotetta

– Valmiutta vuoro- (aamu/ilta) ja viikonlopputyöhön

– Mielenkiintoa tehdä monipuolisia työtehtäviä ja kehittyä logistiikkatehtävissä

– Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

– Rennon ja nuorekkaan työyhteisön, sekä helposti lähestyttävät esimiehet

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kehittyvään uraan vakavaraisessa yrityksessä

– Kilpailukykyisen palkan ja kannustepalkkiot

– Kattavat työsuhde-edut

Mikäli olet etsimämme tekijä, laitathan hakemuksesi pikimmiten, täytämme paikat mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme kaikki hakemukset järjestelmämme kautta.

Arvot kantavat