KERÄÄJIÄ VARASTOLLE VANTAALLE

05.10.2022

ETSIMME VANTAALLE

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ KERÄILYTEHTÄVIIN

Tarjoamamme työ tässä varastossa on tavaroiden keräilyä (pääasiassa äänikeräily) varastolla. Katsomme eduksesi, jos sinulla on vähäänkään kokemusta varastolta, mutta tehtävässä järjestetään erittäin kattava perehdytys, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä.

Etsimämme henkilö on sitoutunut, luotettava ja halukas oppimaan logistiikan työtehtävistä. Toivomme hakijalta riittävää suomen kielen taitoa sekä hyvää kuntoa, sillä kyseisen varaston työ on keskimääräistä raskaampaa varastotyötä.

Työaika ja työsuhde: Työllistyt suoraan asiakkaan omille kirjoille. Työsuhde alkaisi perehdytyksellä 17.10.2022 tai 31.10.2022. Työsuhteet vakituisia tai pidempiä määräaikaisuuksia. Työtä on tarjolla 37,5 tuntia viikossa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa sekä viikonloppuisin.

Palkkaus: Kaupan TES mukainen (12,21-13,97 kokemuksen mukaan) + kannustinpalkkiot (oman suoriutumisesi mukaan. Yleinen vaihteluväli euromääräisesti ollut 200-1000 € kannustinpalkkiota/kuukausi, normaalin palkan ja lisien päälle)

Odotamme sinulta:

– Huolellista ja ripeää työotetta

– Valmiutta vuoro- (aamu/ilta) ja viikonlopputyöhön

– Mielenkiintoa tehdä monipuolisia työtehtäviä ja kehittyä logistiikkatehtävissä

– Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

– Rennon ja nuorekkaan työyhteisön, sekä helposti lähestyttävät esimiehet

– Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja kehittyvään uraan vakavaraisessa yrityksessä

– Kilpailukykyisen palkan ja kannustepalkkiot

– Kattavat työsuhde-edut

Mikäli olet etsimämme tekijä, laitathan hakemuksesi pikimmiten, täytämme paikat mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme kaikki hakemukset järjestelmämme kautta.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: emma.ellmen@sol.fi Sijainti: Vantaa

Arvot kantavat