Keräilijä

30.11.2021

Haemme Hyvinkään varastolle

KERÄILIJÖITÄ

Työtehtäviisi kuuluu joko käsin tai koneella keräilyä, hyllyttämistä ja pakkaamista sekä tarvittaessa muita yleisiä varastotehtäviä. Tehtävässä käsitellään LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialojen tuotteita.

Työaika sijoittuu arkisin 6-22 väliselle ajalla, ja työssä on mahdollisuus vaikuttaa omiin vuoroihin. Etsimmekin osa-aikaisia ja kokoaikaisia tekijöitä, joten kerro meille, miten olet käytettävissä.

Toivomme hakijoilta:

– varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa

– tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta

– aiempi trukkikokemus katsotaan eduksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan ensin määräajaksi. Tehtävässä on kuitenkin hyvä mahdollisuus jatkaa määräaikaisuuden jälkeen vakituisessa työsuhteessa.

Palkkauksen maksamme kaupan varastoalan työehtosopimuksen mukaisesti ja lisäksi työstä maksetaan kannustinpalkkioita. Työssä myös ruokailumahdollisuus.

Jos yllä mainittu kuulosti hyvältä, pystymme tarjoamaan sinulle mielenkiintoisen työn mahtavassa asiakasyrityksessä, jossa työntekijämme viihtyvät loistavasti.

Jätäthän hakemuksesi pikimmiten ja käytä työpaikan hakuun linkistä avautuvaa lomaketta, täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Lisätiedot tehtävästä antaa heidi.ignatius@sol.fi

Arvot kantavat