Kerroshoidon vastuuhenkilö Vaasaan kokoaikaiseen päivätyöhön

10.09.2021

Tehdään yhdessä työelämästä 2021 edellistä parempi!

SOLin tavoitteena on tarjota turvallisia työpaikkoja eri työtehtävissä kautta Suomen. Oli työsi sitten ensimmäinen tai vaikka kymmenes, meiltä löytyy molemmat!

Etsimme Vaasan alueelle ripeää, nopeaa, työnjohtotaitoista, aurinkoista ja sujuvasti suomenkielentaitoista tekijää kokoaikaiseen päivätyöhön hotellin kerroshoitoon. Jos tunnet siis paloa fyysisesti liikkuvaan työhön mukavassa työyhteisössä, älä mieti, vaan laita hakemus heti tulemaan!

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme, ja siihen ovat sitoutuneet niin me SOL Henkilöstöpalveluilla, kuin myös asiakasyrityksemme ammattitaitoiset esimiehet. Omalla työpanoksellamme me sitoudumme yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaita ja jokaisen työpanosta arvostavia työpäiviä.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille itsestäsi, osaamisestasi, vahuuksistasi ja tulevasiuuden haaveistasi. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: taina.varttila@@sol.fi.

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Arvot kantavat