Kerroshoitaja

24.09.2021

Etsimme asiakkaallemme KERROSHOITAJAA talvisesonkiin Taivalkoskelle.

Pysyykö sinulla siivousliina kädessä? Entä osaatko vaihtaa lakanat?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö! Tarjolla olisi kerroshoitajan paikka täysillä viikkotunneilla ja joustavilla työajoilla. Olemme kuitenkin kiinnostuneita myös niistä työnhakijoista, jotka etsivät osa-aikaista työtä. Tässä kerroshoitajan työssä et tarvitse alan koulutusta, mutta eduksi katsomme aikaisemman siivouskokemuksen. Työtä tehdään talvisesonkina kaikkina viikonpäivinä vaihtelevasti tarpeen mukaan ja kellonajat ovat sovittavissa.

Työkuvaan kuuluu kerrossiivousta, ravintolan julkisten tilojen ylläpitosiivous ja mökkisiivous. Näihin tehtävissä pärjäät, jos kykenet itsenäiseen työskentelyyn, omaat hyvän peruskunnon ja teet työsi reippaasti.

Työt alkavat marraskuussa ja tarkemmasta aloituspäivästä sovitaan erikseen. Kerroshoitajalle tarjoamme töitä pääsiäiseen 2022 ja tämän jälkeen työssä on mahdollista jatkaa vakituisesti. Palkan maksamme vähintään tes:n mukaan, mutta kuulemme mielellämme palkkatoiveenne.

Palkka on kilpailukykyinen ja työsuhteen kestoa sekä viikkotunteja voimme räätälöidä tarpeesi mukaan.

Jätäthän meille hakemuksen, mikäli kiinnostuksesi heräsi! Lisätietoja soittamalla arkisin klo 9-15 numeroon 0505508682 tai sähköpostin välityksellä: ruut.savolainen@sol.fi

Arvot kantavat