KESÄKSI ELINTARVIKEALAN TYÖNTEKIJÖITÄ JUVALLE

26.01.2024

Haemme asiakkaallemme Juvalle

KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ ELINTARVIKETEOLLISUUTEEN KESÄKSI

Ruokaa valmistetaan tarkkojen reseptien mukaan, perinteiseen ruuanlaittoon uskoen, kunnioittaen raaka-aineita ja ruokailijoita – kotona tehdyn makuista ja näköistä. Asiakkaamme on erikoistunut myös luomuruokaan.

Työtä tehtään

– lämpimän keittiön puolella, missä valmistetaan kotiruokaa tilauskeittiöiden ja palvelutiskien tarpeisiin

– kylmäkeittiössä, missä valmistetaan eväs- ja salaattiannoksia (lämpötila on + 6 astetta)

Työtä on aikavälillä 27.5-27.8.2024 ja työ on päivä- tai kaksivuorotyötä, työpäivän pituus 8 h aikavälillä klo 6-22. Työ voi alkaa jo aiemmin koulutuksella sekä työ voi myös jatkua pidempään.

Alan koulutus tai vastaavasta työstä kertynyt kokemus katsotaan eduksi ja otetaan palkkauksessa huomioon – meille tärkeintä on hyvä asenne, työn oppii myös tekemällä! Työpisteillä tehdään töitä yhdessä, joten työ on helposti opittavissa. Sovellettava TES on elintarvikealan työehtosopimus. Pakollisena vaatimuksena on hygieniapassi ja tarvittaessa salmonellatodistus

Keittiöllä on hyvä meininki, haluaisitko sinä olla osa sitä?

Laita hakemus tai kysy lisätietoja: Jari Pakarinen, jari.pakarinen@sol.fi, puh 045 130 9444

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kesätyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: +358 45 130 9444 Sähköposti: jari.pakarinen@sol.fi Sijainti: Teollisuustie, Juva

Arvot kantavat