KESÄTYÖ TOIMISTO- JA ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN

11.05.2022

Haemme kesätyöntekijöitä

TOIMISTO / ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN

Työtehtäviin kuuluu mm. potilaiden sisään- ja uloskirjauksia, hoidon- ja ajanvarauksia, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua, potilasohjausta sekä muita yleisiä toimistotehtäviä, kuten esimerkiksi asiakirjojen käsittelyä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, viimeistään kesäkuun alussa. Tässä tehtävässä on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeenkin, esimerkiksi opiskelujen ohella.

Toimipaikkoja on pääsääntöisesti Helsingissä, kuten Meilahden sairaala-alueella, mutta lisäksi Peijaksessa Vantaalla ja Espoon Jorvissa. Pyrimme katsomaan aina sopivimman työskentelykohteen mahdollisuuksien mukaan.

Kerrothan kuitenkin hakemuksessasi:

– millä alueella olet valmis työskentelemään

– millaisissa vuoroissa olet halukas työskentelemään (esim. aamu-, ilta-, viikonloppu-, tai yövuorot)

Hakijalta odotamme:

– perustason tietoteknisistä osaamista

– halua oppia ja omaksua uusia järjestelmiä

– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää paineensietokykyä

– tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa

– täysi-ikäisyyttä

Terveydenhuollon osaamisen ja potilastietojärjestelmien tuntemuksen katsomme eduksi. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin on kattava muutaman viikon perehdytys. Taustasi voi siis olla monimuotoinen, mutta eduksi on, jos sinulta löytyy jo kokemusta asiakaspalvelusta, toimistotyöntekijän tehtävistä tai yleisesti terveydenhuollon alalta.

Tarjoamme:

Voimme tarjota sinulle mielekkään työskentelykohteen terveydenhuollon parissa, ammattitaitoiset esihenkilöt ja mukavat työkaverit. Lisäksi tarjoamme mm. liikuntaedun, työterveyshuollon sekä erilaisia yhteisiä tapahtumia työntekijöillemme.

Palkan maksamme KVTESin mukaan, lähtöpalkka 12,76€/h.

Lisätietoja antaa heidi.ignatius@sol.fi

Arvot kantavat