Kesätyöntekijöitä logistiikka-alalle

08.05.2023

Ovatko kesän suunnitelmasi vielä avoinna ja kalenteristasi löytyisi tilaa kesätöille?

Etsimme Vantaan, Keravan, Hyvinkään sekä muiden Uudenmaan pohjoisosan asiakkaillemme sesonkityöntekijöitä erilaisiin logistiikan varastotehtäviin. Työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi tavaran keräilyä, pakkausta, vastaanottoa tai lähettämistä.

Kerro meille millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut, mahdolliset työaikatoiveesi, sekä milloin olet valmis aloittamaan. Työpaikkoja on tarjolla useassa kohteessa, joten kerrothan meille asuinalueesi ja mahdolliset työmatkan pituuteen kohdistuvat kriteerisi.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä tehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Tärkeintä on aito kiinnostus varaston työtehtäviin ja halu oppia uutta, asenne ratkaisee! Tehtäviin valituilta vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää.

Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi, sekä omista kiinnostuksen kohteista niin työssä, kuin vapaa-ajalla. Arvostamme mikäli liität hakemukseen ajantasaisen CV:n. Etsitään sinulle yhdessä sinun näköinen työpaikka!

Töiden aloitus onnistuu joustavasti / sopimuksen mukaan ja työsuhteiden pituus määrittyy käytettävyytesi perusteella.

Palkanmaksussa noudatetaan asiakasyrityksessä käytössä olevaa työehtosopimusta.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme olemaan sinuun yhteydessä mahdollisimman nopealla aikataululla.

Emme vastaanota hakemuksia sähköpostin välityksellä.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Sähköposti: heidi.jurvelin@sol.fi

Arvot kantavat