Kesätyöntekijöitä postinjakeluun Hämeenlinnaan

17.05.2022

Haluatko kerryttää kesän aikana työkokemusta, sekä rusketusraitoja?

Etsimme nyt Hämeenlinnaan asiakkaallemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ POSTINJAKELUUN

Työnkuvaan kuuluu jaettavan kirjepostin lajittelu ja jakelu. Jakelu tehdään asiakasyrityksen polkupyörällä, autolla tai skootterilla jakelualueella. Työpäivän aikana saat työskennellä sekä sisällä että ulkona, joten pääset nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä myös työn lomassa. Työpäiväsi alkaa postin lajittelulla asiakkaan tiloissa, jonka jälkeen siirrytään jakoreitille.

Työ on nopeatempoista ja liikunnallista, joten työpäivät kuluvat nopeasti tarjoten runsaasti hyötyliikuntaa. Salille ei siis tarvitse enää työpäivän jälkeen mennä! Aiempaa työkokemusta et tarvitse, sillä annamme työhön perusteellisen perehdytyksen. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää.

Töitä tehdään kolmena arkipäivänä (ma, ke ja pe). Viikonloput ovat siis aina vapaat! Työaikasi määrittyy jakelualueesi mukaan klo: 6-18 välille aamupainotteisesti. Palkkaus on Jakajien työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat kevään aikana ja päättyvät elokuussa käytettävyytesi mukaan.

Jos haluat kivan työporukan ja liikunnallisen ulkoilmatyön, niin liity aurinkoiseen joukkoomme! Odotamme hakemustasi pikimmiten suoraan sähköisen järjestelmämme kautta. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Lisätietoja: sara.luoma@sol.fi

Arvot kantavat