Kesätyöntekijöitä teollisuuteen Oulun seudulle

23.03.2022

Moikka! Oletko tuotantotöihin tähtäävä tulevaisuuden tähti tai jo kokemusta alalta kerännyt osaaja? Etsimme aurinkoisella, oppimiskykyisellä ja -haluisella asenteella varustettuja henkilöitä asiakasyrityksillemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN ALALLE Pohjois-Pohjanmaalle!

Meillä on asiakkaana Pohjois-Pohjanmaan merkittäviä ja maineikkaita työnantajia. Etsimme niin elektroniikka- ja elintarvikealan, puuteollisuuden, metallipuolen kuin kemianteollisuuden osaajia – kaikki osaaminen ja kiinnostus tuotantotöitä kohtaan on plussaa 🙂

Kerro hakemuksessa, millaisista tuotantotöistä juuri sinä haaveilet ja mille tuotannon alalle haluaisit työllistyä kesäksi. Oma auto ja valmius vuorotyöhön ovat ehdottomasti eduksi, mutta eivät välttämättömyys kaikissa asiakaskohteissamme. Etsimme ennen kaikkea reippaita ja oppimiskykyisiä työntekijöitä, tehtäviin on tarjolla erinomainen perehdytys!

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemusta tulemaan! Lisätietoja saat Jenna Jaurakkajärveltä arkisin klo 9-15 numerosta 0406625291 tai sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Arvot kantavat