Kesätyöntekijöitä tuotantoon, Nokian alue

17.04.2023

Etsimme nyt teollisuusalan asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä kesälomien tuurauksiin Nokian alueelle.

Haluatko kerryttää kokemusta ja päästä näkemään erilaisia tuotannon vaiheita? Nyt olisi mahdollisuus päästä kesäksi kerryttämään kokemusta tuotantotöistä. Työtehtävät voivat sisältää muun muassa koneenhoitoa, kokoonpanotehtäviä, laadunvarmistusta, trukilla ajoa, pakkausta ja lastausta. Työtä tehdään 2–5-vuorossa, joten hakijalla tulee olla valmius tehdä joustavasti aamua, iltaa, yötä sekä mahdollisia viikonloppuvuoroja.

Toivomme hakijalta:

-reipasta ja oma-aloitteista asennetta

-hyvää fyysistä kuntoa

-valmiutta työskennellä kokoaikaisesti

-eduksesi on hyvät kädentaidot ja/tai kokemus esim. autojen/mopojen rassailusta

SOL tarjoaa työntekijöille liikuntaedun koeajan jälkeen (väh. 15 h/vko työtunteja).

Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa ja mihin asti voit työskennellä. Toiveena on, että olisit käytettävissä elokuun lopulle saakka, mutta työn kesto sovitaan tarkemman työnkuvan ja valitun henkilön käytettävyyden mukaan. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä. Palkkaus on tehtäväkohtainen ja kerromme siitä lisää mieluusti.

KIINNOSTUITKO? Hienoa, hae tehtävää heti SOL Henkilöstöpalveluiden kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan CV:si.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden Emma Botha, p. 050 911 0755, emma.botha@sol.fi ja Milja Iivonen, p. 050 320 3992, milja.iivonen@sol.fi.

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0503203992 Sähköposti: milja.iivonen@sol.fi

Arvot kantavat