Kiinteistömanageri pääkaupunkiseudulle

13.07.2022

Etsimme aktiiviseen ja aurinkoiseen joukkoomme

KIINTEISTÖMANAGERIA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä asenne ja ammattitaito ratkaisevat. Haluamme tuottaa hyvää palvelua jatkuvasti laajentuvalle asiakaskunnallemme.

Kiinteistömanagerina työskentelet vastaten nimettyjen asiakkuuksien manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluvat mm. tarvittavien ylläpitopalveluiden järjestäminen, seuranta, johtaminen ja kehittäminen, yhteistyö kiinteistön käyttäjien kanssa sekä tarvittavien korjaus ja muutoshankkeiden projektinjohtotehtävät.

Uskomme yhdessä tekemiseen ja jatkuvaan kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme kouluttautumista. Sinun ammattitaitosi on yrityksemme ammattitaitoa.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tekniikan alan koulutus (insinööri tai teknikko), mutta tekniikan alan koulutuksen voit myös korvata alan työkokemuksella. Arvostamme kokemusta kiinteistöjen kokonaisvalvtaisesta hallinnoinnista. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa.

Arvostamme:

– hyvää palveluasennetta ja ammattitaitoa

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri, teknikko tai tekninen isännöinti)

– kokemusta vastaavista tehtävistä

Tarjoamme

– vakituisen työpaikan ja kilpailukykyisen palkkauksen

– hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen

– hyvähenkinen työyhteisö, jossa on aitoa intoa yhdessä tekemiseen

Kiinnostuitko ?

Mikäli hakemuksemme herätti mielenkiintosi, niin hae tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä hakemuslomake tai sähköpostitse jan.lehtonen@sol.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Lehtonen, jan.lehtonen@sol.fi tai 040 195 3684.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Etsimämme henkilö

Ota yhteyttä:

Sähköposti: jan.lehtonen@sol.fi Sijainti: Helsinki

Arvot kantavat