Kokenut teollisuusmaalari

13.09.2023

Haemme asiakkaallemme eteläiseen Kouvolaan

KOKENUTTA TEOLLISUUSMAALARIA

Työnkuva koostuu erilaisten teräsrakenteiden hiekkapuhalluksesta ja teollisesta maalauksesta. Pienehkössä yksikössä työtehtävien suhteen on kuitenkin oltava joustava, sillä ammattitaitoinenkin teollisuusmaalari osallistuu tarvittaessa esimerkiksi kokoonpanoon sekä siirtelee ja paketoi tuotteita trukilla/pyöräkuormaajalla.

Odotamme hakijoilta aiempaa työkokemusta sekä hiekkapuhalluksesta että teollisuusmaalauksesta. Työntekijänä olet siispä omatoiminen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaan jo pian perehdytysjakson päätyttyä.

Toivomme löytävämme työntekijän, joka on tarkka ja tunnollinen sekä huomioi työturvallisuustekijät. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oma auto on työmatkoja ajatellen käytännössä välttämätön. Työkielenä toimii suomi tai englanti.

Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Osa työtehtävistä tehdään ulko-olosuhteissa. Palkkaus perustuu Teknologiateollisuuden TESiin ja ammattitaitoisen työntekijän kohdalla se on noin 14-16 €/h.

Työsuhde alkaa määräaikaisena kokoaikaisena vuokratyösuhteena SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Odotettavissa on, että asiakasyritys rekrytoi työntekijän myöhemmin omille kirjoilleen.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä työhakemuksia erikseen, mutta lisäkysymyksiä voi esittää sitäkin kautta!

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen
Tarjoamme

– Smartum-liikuntasaldo

– Työterveyshuolto

– Pitkäaikainen työsuhde

Ota yhteyttä:

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi Sijainti: 46860 Kouvola

Arvot kantavat