Kokkeja kesäsesonkiin Ravintola Nallikariin

19.01.2024

Etsimme nyt Ravintola Nallikariin ja pian avautuvaan Bistoria Patioon kokkeja kesäsesonkiin vuodelle 2024!

Mihin?

Kesäsesongissa pääset työskentelemään ProDine Oy:n Ravintola Nallikarissa ja Bistoria Patiossa. Ravintola Nallikari on tasokas pohjoismainen Ravintola, joka sijaitsee meren rannalla. Kesäisin ravintola aukaisee 300 paikkaisen kesäterassin. Ravintola tarjoaa herkulliset lounaat, brunssit ja à la carte -annokset. ProDine Oy avaa alkuvuodesta Nallikarin rannalle uuden italialaistyylisen ravintola Bistoria Pation. Bistoria Pation Rotisserie-grillissä valmistuu herkullisia à la carte – annoksia ja Maranaforne pizzauunissa napolilaistyylisiä maukkaita pizzoja.

Miksi hakea?

Pääset viettämään kesää ainutlaatuisissa maisemissa meren rannalla! Ravintola Nallikarissa ja Bistoria Patiossa kerrytät arvokasta työkokemusta ja pääset oppimaan alan parhailta ammattilaisilta. Pääset hyödyntämään omaa osaamistasi ja käyttämään ammattitaitoasi tasokkaissa ravintoloissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada jalkaa oven väliin ProDine-yhtiön ravintoloihin.

Mitä etsimme?

Etsimme kokkeja, joilta löytyy jo ainakin hieman aiempaa kokemusta à la carte – kokin tehtävistä. Tässä tehtävässä tarvitset hygieniapassia. Työt alkavat heinäkuun alkupuolella ja jatkuvat elokuun alkupuolelle saakka. Tässä tehtävässä töitä voi olla aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhteet ovat osa-aikaisia 90h/3vko.

Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan ja varmista paikkasi kesäsesongissa! Lisätietoja saat Elliltä puhelimitse 0405302679 tai elli.tuominen@sol.fi.

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405302679 Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi Sijainti: Oulu

Arvot kantavat