Kokoonpanija 10 hlöä (0-40h/vko), AGCO Power Oy, HAKUAIKAA JATKETTU

03.08.2022

People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Etsimme nyt AGCO Powerin Nokian Linnavuoressa sijaitsevan tehtaan moottorikokoonpanoon tarvittaessa töihin kutsuttaviin työsuhteisiin

KOKOONPANIJOITA (10 hlöä)

Työ pitää sisällään kokoonpanotehtäviä maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua oppia sekä hyviä kädentaitoja ja kokemusta vähintään käsityökalujen käytöstä. Aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, paineilmatyökalujen käytöstä, konetekniikan tai metallialan ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parista katsomme eduksesi.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Työtä tehdään 2-vuorossa ja/tai 3-vuorossa tuotannon työkuorman ja tarpeen mukaisesti (0-40h/vko).

Työ alkaa elokuun aikana sopimuksen mukaan. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen 31.07.2023 asti Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta. Kerrothan meille hakemuksen yhteydessä, milloin olisit valmis aloittamaan työt. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät vuokratyösuhteeseen Nordic Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjolla on nyt työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

KIINNOSTUITKO? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Nordic Henkilöstöpalveluiden Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi , p. 050 514 5355. Voit myös lähettää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Olemme nyt osa SOL-perhettä. SOL Henkilöstö- ja Logistiikkapalvelut tarjoaa teollisuuden, rakennusalan ja logistiikka-alan toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Vuonna 2021 työllistimme 3540 oman alansa osaajaa. Katso kaikki avoimet paikkamme ja tutustu meihin lisää henkilostopalvelut.sol.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 050 514 5355 Sähköposti: hanna.aikas@nordic.fi Sijainti: Linnavuori

Arvot kantavat