Kokoonpanija, AGCO Power Oy

23.01.2023

People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Etsimme nyt AGCO Powerin Nokian Linnavuoressa sijaitsevan tehtaan moottorikokoonpanoon

KOKOONPANIJOITA kokoaikaisiin tai 0-40h/viikko työsuhteisiin

Työ pitää sisällään kokoonpanotehtäviä maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta asennetta ja halua oppia. Arvostamme hyviä kädentaitoja ja kokemusta vähintään käsityökalujen käytöstä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksesi kokoonpano- tai asennustöistä, paineilmatyökalujen käytöstä, konetekniikan tai metallialan ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden parista (esim. moottoripyörät, autot tai maatalouskoneet).

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Työtä tehdään 2- tai 3-vuorossa kokoaikaisesti (40h/vko) tai keikkaluontoisesti (0-40h/vk.)

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen 31.07.2023 asti SOL Henkilöstöpalveluiden kautta.

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power on yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

Käytössäsi on Agcon työsuhde-etuja mm. lounasetu ja lisäksi SOLin työsuhde-edut. SOL tarjoaa esimerkiksi työntekijöille koeajan jälkeen liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen maksimissaan 240 €/vuosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden Rebekka Puoliväli p. 040 569 5637. Voit myös lähettää tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

KIINNOSTUITKO? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, hakemuksia käsitellään jo hakuaikana! Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Kerro myös oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai keikkatyöpaikasta sekä oletko käytettävissä 2- vai 3-vuoroon.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen tai 0-40h/viikko
Ota yhteyttä:

Puhelin: 0405695637 Sähköposti: agcopower@sol.fi

Arvot kantavat