Kokoonpanija

30.11.2022

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa loppukokoonpanotehtävissä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KOKOONPANIJAA Ouluun Linnanmaalle. Tehtävä sisältää erilaisia elektroniikan koontatehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta juotostöistä sekä valmiutta tehdä tuotteen koontatyötä. Osaamisesi mukaan voit päästä tekemään myös testaustehtäviä. Työympäristö on hyvin kansainvälinen, joten englannin kielen taito on työssä välttämätön. Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja tunnet intohimoa pikkutarkkaa työtä kohtaan!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä alan innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään rennossa ja auttavaisessa elektroniikka-alan ammattilaisten tiimissä. Tässä yrityksessä myös viihdytään pitkään ja kehittymismahdollisuuksia löytyy! Saatkin työstä erinomaista kokemusta ja pääset olemaan monessa mukana.

Työn kesto on aluksi 6kk, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus jatkoon. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta odotamme valmiutta myös iltavuoroihin. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, niin toimi nopeasti! Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 puhelimitse 0406625291 / Jenna Jaurakkajärvi tai sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406625291 Sähköposti: jenna.jaurakkajarvi@sol.fi

Arvot kantavat