Koneistaja, AGCO Power Oy

20.01.2023

People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä dieselgeneraattoreissa ja -pumpuissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 – 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Etsimme nyt AGCO Powerille kokoaikaiseen työsuhteeseen

KONEISTAJAA SYLINTERIKANSIEN TEKOON

Etsimme asiakkaallemme Koneistajaa sylinterikansion tekoon. Aikaisempi kokemus koneistajan tehtävissä teollisuudessa katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeää on reipas asenne sekä aito halu oppia uutta. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, tarkka ja ahkera. Konetekniikan tai metallialan ammatillisen peruskoulutuksen sekä mahdollisen harrastuneisuutesi koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parista katsomme eduksesi.

Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämätön. Työtä tehdään 4-vuorossa, 40h/vko,

Tarjolla on vakaa työpaikka hyvämaineisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. AGCO Power on yksi Suomen automatisoiduimpia tehtaita, jossa investoidaan kehitykseen ja työhyvinvointiin.

Työ alkaa mahdollisimman pian 6kk määräaikaisena vuokratyösuhteena SOL Henkilöstöpalveluiden kautta. Määräajan jälkeen hyvällä tekijällä saattaa olla mahdollisuus jatkoon.

SOL tarjoaa työntekijöille koeajan jälkeen Smartum liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen maksimissaan 240 €/vuosi.

Kiinnostuitko? AGCO Power toteuttaa haun yhteistyössä SOL Henkilöstöpalveluiden kanssa. Tehtävään voit hakea sähköisen hakujärjestelmän kautta kohdasta Hae tähän työpaikkaan. Kerrothan hakemuksessa työtaustasi ja avainosaamisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa SOL Henkilöstöpalveluiden asiakkuuspäällikkö Elisabeth Porkka elisabeth.porkka@sol.fi Voit myös lähettää tekstiviestin numeroon 040-7030454

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen ja kokoaikainen
Ota yhteyttä:

Puhelin: 040-7030454 Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Arvot kantavat