Korkeapainemaalari, Pirkkala

19.07.2022

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme Pirkkalassa sijaitsevaan asiakasyritykseemme

KORKEAPAINEMAALARIA

Haemme maalariksi ahkeran ja motivoituneen asenteen omaavaa henkilöä, joka nauttii työstä, jossa pääsee näkemään kättensä jäljen. Osaamisen puolesta toivomme sinulta korkeapainemaalauksen ja muun pintakäsittelyn kokemusta ja/tai koulutusta. Voit hyvin olla jo kokeneempikin konkari, mutta työhön pääset myös kiinni asiakkaamme tarjoamalla kattavalla perehdytyksellä, mikäli sinulla on vähintään muutaman kuukauden kokemus korkeapainemaalauksesta ja hahmotusta teollisesta pintakäsittelystä.

Työtä tehdään tällä hetkellä aamu- ja iltavuorossa, mutta valmiutta myös mahdollisen yövuoron tekemiseen toivotaan.

Palkkatasoon vaikuttavat aiempi kokemus ja osaamisesi, palkkaus vähintään teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

– Työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä teollisuusmaalauksen parissa

– Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa työympäristössä

– Mukavan ja ammattitaitoisen työporukan

– Mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyritykseemme

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla toistaiseksi.

KIINNOSTUITKO? Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, lisätietoja voit kysellä Maria Soukalta p. 050 308 5691. Marian tavoittaa parhaiten 26.7. kello 12-14. Voit myös suoraan laittaa hakemuksesi meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa [www.nordic.fi](https://www.nordic.fi/).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: info@nordic.fi Sijainti: Hatanpään valtatie 24

Arvot kantavat